Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

To Galaxy Note 7 φέρνει κέρδη στην Apple!

To Galaxy Note 7 φέρνει κέρδη στην Apple!

Το τέλος της κυκλοφορίας του “εκρηκτικού” Samsung Galaxy Note 7 δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο νέο για την Apple αλλά και για τους ανταγωνιστές της Samsung 

Από την πρώτη ανάκληση της πρώτης συσκευής Samsung Galaxy Note 7 τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα που η Samsung έχει πλέον βάλει τέλος στην κυκλοφορία της συσκευής της, η αξία της μετοχής της Apple έχει ανέβει συνολικά 10%.
Οι αναλυτές ήδη έχουν ξεκινήσει τις προβλέψεις του έτους, για τις κατά πολύ ανεβασμένες πωλήσεις του iPhone 7 της Apple.
Εκτός όμως από την Apple και οι άλλες εταιρίες που κυκλοφορούν  Android συσκευές όπως είναι η Huawei, η Sony, η LG και η Xiaomi αναμένεται να δουν τις πωλήσεις τους να αυξάνονται.
Η Samsung από την πλευρά της βλέποντας την αξία της μετοχής της να πέφτει και τη ζημιά που της έκανε το Galaxy Note 7 να φτάνει τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου Galaxy S8, στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης τον Φεβρουάριο για να μπορέσει να διατηρήσει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον των καταναλωτών

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε