Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Το Galaxy Note III έρχεται με οθόνη 5,9 ιντσών;

Το Galaxy Note III έρχεται με οθόνη 5,9 ιντσών;

Φήμες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει πολύ σύντομα το πολυαναμενόμενο Galaxy Note III 

Η παρουσίαση του Game Pad, ενός αξεσουάρ gaming που υποστηρίζει συσκευές με οθόνη έως 6,3 ιντσών “πυροδότησε” νέες φήμες για ένα Samsung Galaxy Note III σε αυτές τις διαστάσεις, κάτι που είχε ακουστεί εξάλλου και στο παρελθόν. 
 
Φαίνεται, όμως, πως η κορεατική εταιρεία, σύμφωνα με νεότερες διαρροές, δεν επιλέγει αυτή τη διάσταση για το “μεγάλο” μοντέλο της, αλλά αυτή των 5,9 ιντσών.
 
Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται οι “Korea Times” με δημοσίευμα που αναφέρει ότι ένα Note III των 5,9 ιντσών θα επιδείξει η εταιρεία μέσα στην εβδομάδα στην AT&T για να κυκλοφορήσει αργότερα στις ΗΠΑ (πιθανότατα, βέβαια, και στον υπόλοιπo κόσμο). 
 
Όπως φαίνεται, στελέχη του αμερικανικού δικτύου έχουν συναντήσεις στην Κορέα για να συζητήσουν την προώθηση του νέου μοντέλου στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται να δουν και ένα mockup του Samsung Galaxy Note III κατά τη διάρκειά τους.
 
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το Galaxy Note III θα διαθέτει οθόνη 5,9 ιντσών OLED με ανάλυση Full HD, ενώ θα ενσωματώνει τον Exynos 5 Octa, χωρίς, βέβαια, κάποιο από αυτά τα specs να έχει επιβεβαιωθεί.
 
Όσο για το αν η Samsung ετοιμάζει τελικά και μοντέλο με διάσταση οθόνης στις 6,3 ίντσες, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι στα σχέδια της κορεατικής εταιρείας για να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, δε θα αποτελεί όμως μία από τις “ναυαρχίδες” της, αντίθετα θα είναι μία πιο budget πρόταση. Για να δούμε λοιπόν… Τι ακόμη μας ετοιμάζουν οι Κορεάτες για το επόμενο διάστημα;
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KAI ΣΤΟ DIGITALLIFE

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε