Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το Instagram ξεπέρασε τους 700 εκατομμύρια χρήστες!

Το Instagram ξεπέρασε τους 700 εκατομμύρια χρήστες!

Πάνω από 700 εκατομμύρια οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Instagram φτάνοντας την δημοφιλή υπηρεσία όλο και πιο κοντά στο ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου 

 
Σε μόλις 7 χρόνια λειτουργίας το Instagram έχει καταφέρει να έχει πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες και όπως φαίνεται το 1 δισεκατομμύριο δεν θα αργήσει και πολύ με το ρυθμό ανάπτυξης που έχει.
Αν σκεφτεί ότι από το 2010 μέχρι και το 2013, δηλαδή τα πρώτα 3 χρόνια λειτουργίας του, το Instagram είχε καταφέρει να έχει 100 εκατομμύρια χρήστες και μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να φτάσει τα 700 εκατομμύρια, καταλαβαίνει κάνει ότι το Facebook ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν αποφάσισε να το εξαγοράσει.
Φυσικά το γεγονός ότι ανήκει στο Facebook είναι και αυτό μία από τις αιτίες που μόνο τα τελευταία δύο χρόνια η δημοφιλής υπηρεσία έχει καταφέρει να διπλασιάσει τον αριθμό των χρηστών του.
Με το ρυθμό εγγραφών νέων χρηστών που έχει το instagram δεν αποκλείεται του χρόνου τέτοια εποχή η δημοφιλής υπηρεσία να ανακοινώνει το ορόσημο των 1 δισεκατομμύριο χρηστών. 
Τέλος από τον αριθμό των χρηστών που ανακοίνωσε το instagram, δεν έχει κάνει γνωστό πόσοι είναι πραγματικοί χρήστες και πόσοι ψεύτικα accounts και μάλλον ούτε και πρόκειται να ανακοινώσει κάτι σχετικά με αυτό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε