Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το κόμμα των πειρατών προσφέρει πλέον και… σύνδεση στο internet!

Το περιβόητο κόμμα των πειρατών στη Σουηδία, κατασκεύασε μία υπηρεσία παροχής internet (ISP) για όσους Σουηδούς θέλουν να διατηρούν την ανωνυμία τους όταν σερφάρουν.
To PirateISP είναι ένα δημιούργημα του περιβόητου Σουηδικού κόμματος των πειρατών, Pirate Party, κι έχει σκοπό να προσφέρει ευρυζωνικές συνδέσεις στο Internet με απόλυτη ανωνυμία σε όλους τους πελάτες του καθώς και προστασία από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτή την ενέργεια θα ενισχύσουν το κόμμα.
 
Ο PirateISP έχει ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με την ViaEuropa, να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες σε 100 οικιακούς χρήστες της πόλης Lund.
 
Για την ώρα στόχος είναι να αποκτήσει το 5% του μεριδίου της πόλης ενώ το επόμενο βήμα είναι η επέκταση σε ολόκληρη τη Σουηδία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Μέλος του κόμματος των πειρατών, δήλωσε ότι δε πρόκειται να αφήσει την κυβέρνηση της Σουηδίας να παρακολουθεί τους χρήστες της ενώ αν γίνει κάποια προσπάθεια για το αντίθετο θα υπάρξει πρόβλημα με το σύνταγμα της Σουηδίας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε