Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Το νέο 4G+ Smartphone Sony Xperia XZ Premium αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο 4G+ Smartphone Sony Xperia XZ Premium αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Oι επισκέπτες του ανανεωμένου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά το νέο 4G+ Smartphone Sony Xperia XZ Premium

Το νέο Sony Xperia XZ Premium, είναι το πρώτο Smartphone στον κόσμο που συνδυάζει τη δυνατότητα λήψης video σε εξαιρετικά αργή κίνηση με οθόνη Bravia 4K HDR για εκπληκτική ευκρίνεια. 
Χριστόφορος Μποζατζίδης, Υποδιευθυντής Channel Marketing Κινητής & Αγορών Ομίλου ΟΤΕ και ο Στέλιος Χαραλαμπάκης, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing South East Mediterranean Sony Mobile Communications
Η εξαιρετικά αργή κίνηση (super slow motion) της προηγμένης κάμερας Motion Eye 19MP του Sony Xperia XZ Premium, που καταγράφει βίντεο τέσσερις φορές πιο αργά από οποιοδήποτε άλλο Smartphone, εντυπωσίασε το κοινό. Με το νέο Smartphone της Sony μπορεί κανείς να τραβήξει εντυπωσιακές φωτογραφίες, υψηλής ποιότητας, αλλά και να αποτυπώσει τις καθημερινές του στιγμές σε 960 καρέ το δευτερόλεπτο. Για πρώτη φορά ένα Smartphone είναι εξοπλισμένο με οθόνη Bravia 4K HDR, τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις της Sony, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προβολής. Είναι κατασκευασμένο να αντέχει στο νερό και στη σκόνη και έχει ανθεκτικό γυαλί Corning® Gorilla® Glass 5. 
Στα κορυφαία χαρακτηριστικά του Sony Xperia XZ Premium συγκαταλέγεται και ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, με μόντεμ Gigabit Class LTE που του επιτρέπει να είναι από τα πρώτα smartphones με δυνατότητα λήψης έως και 1 Gbps. Στο δίκτυο COSMOTE η ταχύτητα λήψης φτάνει έως και 500Mbps, για να μπορεί κάνεις να σερφάρει στο internet πολύ γρήγορα και να εκτελεί ταυτόχρονα πολλές εργασίες (multi-tasking), χωρίς διακοπές.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε