Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το νέο God Of War στο PSP!

Η Sony μετά την επιτυχία του God of War III που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε το God of War: Ghost of Sparta για το PSP.

Πρόκειται για μια νέα επική προσθήκη στην πολυβραβευμένη και με εκατομμύρια πωλήσεων σειρά παιχνιδιών, μέσω της οποίας θα αποκαλυφθεί η πραγματική ιστορία για το τραγικό παρελθόν του Kratos – και την αναρρίχησή του στον Ολύμπιο θρόνο του.

Θηριώδες και αιματηρό, διαθέτει όλα τα στοιχεία που λατρέψατε στο God of War, προσφέροντας τη δράση, το σενάριο και τα γραφικά σε μια φορητή πλατφόρμα, προκειμένου να τα απολαμβάνετε όπου κι αν είστε, όποτε το επιθυμείτε.

Με μια καλοδουλεμένη ιστορία, η οποία τοποθετείται για ακόμη μια φορά στον κόσμο της Ελληνικής μυθολογίας, το God of War: Ghost of Sparta σας «βυθίζει» σε μια άγρια επέλαση, μέσω της οποίας θα αποκαλυφθούν τα μυστήρια πίσω από την κατάρα του Kratos.

Με το PSP και το God of War: Ghost of Sparta, θα ταξιδέψετε πλήρως «εξοπλισμένοι». Σηκώστε τις Blades of Chaos υποδυόμενοι τον πανίσχυρο Kratos και υπερνικήστε την πανίσχυρη Αρχαία Ελλάδα, μαχόμενοι μυθικά πλάσματα και στρατούς.

Το νέο gameplay, προσφέρει ώρες έντονης δράσης, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Η εταιρία ανάπτυξης, που είχε φτιάξει και τον προηγούμενο τίτλο στο PSP, Ready at Dawn αξιοποίησε τις νεότερες τεχνολογίες απεικόνισης και βελτιωμένων textures, προκειμένου να προσφέρει μια άκρως ρεαλιστική αίσθηση, η οποία συνδυάζεται με άκρως αληθοφανείς χαρακτήρες, ένα δυναμικό σύστημα όπλων, καινούριες μαγικές δυνάμεις και δυνατότητες αναζήτησης, που αναβιώνουν την έννοια της επικής περιπέτειας –όπου κι αν είστε.

Το God of War: Ghost of Sparta θα γίνει μια απαραίτητη αγορά όταν κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PSP μέσα στο 2010.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε