Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Το νέο κινητό της Sony Ericsson με HD Video!

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά του Vivaz Ρro που συνδυάζει το HD video, ήδη γνωστό από το Vivaz, με ένα slide out πληκτρολόγιο QWERTY.

Με το Vivaz Pro, τα email, τα SMS και τα sites κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ακόμα πιο εύκολα αφού με το πληκτρολόγιο QWERTY επικοινωνείτε γρήγορα και εύκολα με τις επαφές σας.

 

Επιπλέον διαθέτει ειδικές εφαρμογές για το Facebook, το Twitter και το YouTube που επιτρέπουν στο χρήστη να έχει άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς του χωρίς να χρειάζεται να συνδέεται και να αποσυνδέεται κάθε φορά.

Μπορείτε να καταγράψετε τις αγαπημένες σας στιγμές με την HD βιντεοσκόπηση που προσφέρει σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη αυτόματη εστίαση το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ενώ στην οθόνη αφής 3.2 ιντσών μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει και να τα μοιραστείτε άμεσα στο YouTube ή στο Picasa μέσω Wi-Fi.

Ακόμη περισσότερη διασκέδαση σας περιμένει με τις αμέτρητες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το Symbian Developer Community αφού η ανοιχτή πλατφόρμα του Sony Ericsson Vivaz Ρro δίνει ανεξάντλητες δυνατότητες.

Διαθέτει επίσης ενσωματώνει επίσης φωτογραφική μηχανή 5.1MP με αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου καθώς και ένα εκπληκτικό media player, που σε συνδυασμό με το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ. ολοκληρώνουν την εμπειρία διασκέδασης.

Η γνωστή φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature’’ της Sony Ericsson δε θα μπορούσε να λείπει από τα χαρακτηριστικά του κάνοντάς το να κλέβει τις εντυπώσεις.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε