Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το νέο Mouse της Logitech κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι!

Το σερφάρισμά στο internet γίνεται μια φυσική διαδικασία με το νέο Touch M600.

Η Logitech παρουσίασε το νέο mouse Logitech Touch M600,  το οποίο διαθέτει ειδική επιφάνεια αφής που κάνει την πλοήγηση μια απλή και φυσική διαδικασία με τις άκρες των δακτύλων μας.

Mε το νέο mouse ο χρήστης μπορεί να σκρολάρει, να αλλάξει σελίδα και γενικά να πλοηγηθεί μέσω απαλών κινήσεων των δακτύλων στην επιφάνειά του. Ενώ η μοντέρνα σχεδίαση, οι απαλές ακμές και οι ιδιαίτερα άνετες στη χρήση καμπύλες, εξασφαλίζουν ότι παραμένει ξεκούραστο στη χρήση, ταιριάζοντας σε κάθε χώρο που θα βρεθούμε με τον φορητό μας.

Την ομαλή λειτουργία εξασφαλίζει το λογισμικό Flow Scroll της Logitech, το οποίο προσφέρει μια ρευστή απόκριση χωρίς διακοπές, όπως ακριβώς το σκρολάρισμα στις οθόνες αφής των smartphones. Έτσι μια απλή κίνηση στην επιφάνεια αφής μας δίνει μια άμεση, συνεχή και χωρίς όρια απόκριση σε ιστοσελίδες ή μεγάλα έγγραφα.

Το ιδιαίτερο σχήμα του ποντικιού κάνει απόλαυση τις βασικές λειτουργίες ενός ποντικιού, όπως τoν καθορισμό σημείων (pointing), το κλικ και το σκρολάρισμα. Ακόμη, είναι ιδανικό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες ενώ οι επιφάνειες που κάνουμε κλικ μπορεί να επαναπρογραμματιστούν μέσω του λογισμικού Logitech SetPoint.

Τέλος, το Logitech Touch M600 περιλαμβάνει τον μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Logitech Unifying που μπορεί να συνδεθεί με έως και έξη συμβατές συσκευές (ποντίκια και πληκτρολόγια). Έτσι προσθέτουμε ένα πληκτρολόγιο ή ένα άλλο ποντίκι, διαλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα της Logitech που ταιριάζει με το προσωπικό μας στυλ και πάντα χωρίς επιπλέον δέκτες ή δέσμευση πολλών θυρών USB.

Το κομψό Logitech Touch M600 δεν σταματά εδώ: με μαλακά ποδαράκια, εξελιγμένη τεχνολογία οπτικής ανίχνευσης και κορυφαία άνεση στη χρήση, αντιπροσωπεύει επάξια το όνομα της εταιρίας, ενώ η καινοτομία του αναγνωρίστηκε πρόσφατα καθώς τιμήθηκε με διάκριση, στην κατηγορία «περιφερειακά υπολογιστών», στα βραβεία Σχεδίασης και Μηχανολογίας της CES Innovations 2012.

Το ποντίκι Logitech Touch M600 αναμένεται στην Ευρώπη από τα μέσα Φεβρουαρίου σε τιμή €69,99.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε