Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Netflix επιτρέπει πλέον την offline προβολή ταινιών και σειρών!

Το Netflix επιτρέπει πλέον την offline προβολή ταινιών και σειρών!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2016 | 09:05
Πρώτη δημοσίευση: 01.12.2016 | 09:05

Το Netflix επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν τις αγαπημένες ταινίες και σειρές μαζί τους οπού και αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming, Netflix, ανακοίνωσε ότι πλέον θα διαθέτει στους χρήστες του την επιλογή να κατεβάζουν ταινίες και σειρές για να μπορούν να τις βλέπουν όταν δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. 

Η νέα λειτουργία αυτή του Netflix φυσικά ισχύει και για την Ελλάδα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και είναι διαθέσιμη μετά το update της εφαρμογής σε smartphones ή tablets με λειτουργικό Android ή iOS.
 
Τέλος για την ώρα μόνο μερικές σειρές και ταινίες υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή και όχι όλες ακόμα…

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έρχεται η offline λειτουργία του Instagram! Έρχεται η offline λειτουργία του Instagram!
  2. Για πρώτη φορά στην ιστορία το Android ξεπέρασε τα Windows! Για πρώτη φορά στην ιστορία το Android ξεπέρασε τα Windows!
  3. Το Android μπορεί να ξεπεράσει σε έσοδα το iOS μέσα στο 2017! Το Android μπορεί να ξεπεράσει σε έσοδα το iOS μέσα στο 2017!
  4. Ο δημιουργός του Android ετοιμάζει το δικό του smartphone! Ο δημιουργός του Android ετοιμάζει το δικό του smartphone!
  5. Τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android O στις συσκευές Τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android O στις συσκευές
  6. Wikileaks: Όλος ο πλανήτης ένα Big Brother - Μας παρακολουθούν μέσω iphone, samsung και windows! Wikileaks: Όλος ο πλανήτης ένα Big Brother - Μας παρακολουθούν μέσω iphone, samsung και windows!