Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα!

Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα!

Η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία streaming Netflix είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες στην Ελλάδα.

Το Netflix επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν online ταινίες και σειρές όπως είναι το House of Cards, Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Marco Polo και πολλές ακόμα, από την οθόνη του υπολογιστή τους, του tablet, του smartphone και φυσικά από την τηλεόρασή τους χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσουν παράνομα ή να περιμένουν κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματά τους. 
Μετά από επίσημη ανακοίνωση του συνιδρυτή του Netflix Ριντ Χέιστινγκς στην CES 2016, η δημοφιλής που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη μόνο σε λίγες χώρες της Ευρώπης, επεκτείνεται και προσθέτει ακόμα 130 χώρες μέσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.
Έτσι κάθε χρήστης μπορεί πλέον να κατεβάσει την ειδική εφαρμογή στη συσκευή που θέλει να βλέπει ταινίες και σειρές και στη συνέχεια να δημιουργήσει έναν λογαριασμό για να μπορεί να τις βλέπει. Ο πρώτος μήνας στην υπηρεσία είναι δωρεάν και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώνει μηνιαία συνδρομή από 7.99€ έως και 11.99€.
Για την ώρα όλες οι σειρές και οι ταινίες έχουν μόνο αγγλικούς υπότιτλους όμως αφού έγινε η αρχή δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δούμε και ελληνικούς υπότιτλους.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε