Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Tο Photoshop Touch ήρθε για Android και iOS

Tο Photoshop Touch ήρθε για Android και iOS

Μπορεί να άργησε λιγάκι, αλλά τελικά η Adobe ετοίμασε επιτέλους μία version του Photoshop Touch (που ήταν διαθέσιμο έως τώρα μόνο για ταμπλέτες) για Android και iOS συσκευές.

Το Photoshop touch for phone είναι γεγονός, αποτελώντας μία πανομοιότυπη έκδοση με αυτή που είναι διαθέσιμη για tablets, κάτι που σίγουρα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.
 
Διαθέσιμες είναι κάποιες από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που χρησιμοποιούν οι χρήστες του Photoshop (layers, adjustments, filters), αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το Photoshop Touch όπως το Scribble Selection ή το Camera Fill.
 
Η έκδοση για smartphone κοστίζει 4,99 δολάρια και δίνει δωρεάν δυνατότητα στο χρήστη να κάνει sign up για το Creative Cloud Plan των 2GB, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί κάθε project από πολλαπλές συσκευές (π.χ. πέρα από το κινητό, από την ταμπλέτα ή και τον υπολογιστή σας).
 
Η εφαρμογή υποστηρίζει Android συσκευές από την έκδοση 4.0 και iOS από την έκδοση 6.0, υποστηρίζοντας τόσο το iPhone 4S όσο και το iPhone 5, αλλά και το 5ης γενιάς iPod Touch. 
 
Τέλος η Adobe δήλωσε οτι δεν έχει στα σχέδιά της τουλάχιστον για την ώρα να βγάλει κάποια έκδοση και για τα Windows Phone.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KAI ΣΤΟ DIGITALLIFE
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε