Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το πιο “ευέλικτο” Home theater της αγοράς!

Παρουσιάστηκε ένα να νέο σύστημα Blu-ray home theater με περιστρεφόμενα ηχεία, για μεγαλύτερη ευελιξία και μέγιστη απόλαυση του ήχου.
 
Το νέο σύστημα της LG, είναι ένα ολοκληρωμένο Blu-ray home theater 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 400 Watt, το οποίο μπορείτε να το τοποθετήσετε κάθετα ή οριζόντια, ανάλογα με τις ανάγκες σας στο σπίτι.
 
Τα δύο κεντρικά ηχεία στηρίζονται σε μια βάση με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και στην πρόσοψή τους υπάρχει ένα πλέγμα από ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο, ενώ η διακριτική ασημένια λωρίδα στο μέσο των ηχείων και του subwoofer, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του συστήματος ενώ το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στο χώρο.

Παράλληλα, εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας ενώ η υπηρεσία BD Live 2.0 που διαθέτει, εμπλουτίζει την εμπειρία των δίσκων Blu-ray, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και υλικό σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες και σε συνδυασμό με το streaming content από το YouTube, οι δυνατότητες ψυχαγωγίας φτάνουν στο μέγιστο.

Τέλος είναι συμβατό και με άλλες συσκευές ή Η/Υ, για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου, ενώ διαθέτει και ειδική υποδοχή σύνδεσης για iPod ή iPhone έτσι ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στη φορητή συλλογή μουσικής σας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε