Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Pokemon Go έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Το Pokemon Go έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Όλοι έχουν ακούσει για το νέο παιχνίδι – μανία που ακούει στο όνoμα Pokemon Go και όπως είναι λογικό με τόσο ντόρο που έχει γίνει μέσα σε μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας του, το παιχνίδι έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ σε πολλούς τομείς.

Όταν ετοιμαζόταν το Pokemon Go, κανείς δεν περίμενε ότι θα γνώριζε τόσο μεγάλη επιτυχία όταν μάλιστα στο ξεκίνημά του δεν είχε πάρει και τις καλύτερες κριτικές…
Όπως φαίνεται όμως το Pokemon Go παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες έχει καταφέρει να το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία των φορητών συσκευών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα της SurveyMonkey το Pokemon Gο έχει καταφέρει να γίνει ταχύτερα το νούμερο 1 από άποψη εσόδων σε iOS και Android, έφτασε στην πρώτη θέση μέσα σε μία μόλις μέρα στο iOS και σε 4 μέρες στο Android. 
Μην ξεχνάτε ότι μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορίας έχει καταφέρει να έχει περισσότερους χρήστες από το Tinder ενώ οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του κοντεύουν να ξεπεράσουν τους χρήστες του Twitter.
Όσο για το Candy Crush Saga, πλέον η βάση χρηστών του Pokemon Go έχει καταφέρει να ξεπεράσει εκείνη του δημοφιλούς παιχνιδιού.
Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι τι θα γίνει όταν το Pokemon Go κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου και μέχρι πότε θα βλέπουμε κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να ψάχνει για Pokemons.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε