Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το τέλος της Yahoo;

Το τέλος της Yahoo;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.01.2017 | 18:59
Πρώτη δημοσίευση: 10.01.2017 | 08:59

Η Verizon τελικά θα εξαγοράσει ένα μέρος της Yahoo και όπως φαίνεται θα γίνουν πολλές αλλαγές τόσο στο προσωπικό όσο και στην ονομασία της νέας εταιρίας

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της από τη Verizon, ότι τμήμα απομείνει από την εταιρία θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον Altaba.
Αυτό συμβαίνει γιατί η Verizon ενδιαφέρεται κυρίως για το διαδικτυακό κομμάτι της Yahoo, οπότε το 15% της εταιρίας που ανήκει στην Alibaba και είναι στην ουσία το retail τμήμα της εταιρίας αλλά και το κομμάτι της Yahoo Japan θα συνεχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα και πλέον θα ονομάζονται “Altaba”
Δεν αποκλείεται πάντως η Verizon μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το brand name της Yahoo για κάποιες online υπηρεσίες που θα αποκτήσει.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι η CEO της Yahoo, Marissa Mayer, ο συνιδρυτής της εταιρίας David Filo, καθώς και ακόμα 3 άτομα αναμένεται να παραιτηθούν από το διοικητικό συμβούλιο.
Η Verizon αναμένεται να πληρώσει 4.8 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Yahoo
 
Tags: YAHOO

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υποκλαπεί 32 εκατομμύρια λογαριασμοί της Yahoo! Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υποκλαπεί 32 εκατομμύρια λογαριασμοί της Yahoo!
  2. Η Verizon θα εξαγοράσει τη Yahoo με “έκπτωση” 350 εκατομμύριων! Η Verizon θα εξαγοράσει τη Yahoo με “έκπτωση” 350 εκατομμύριων!
  3. Στο στόχαστρο των αρχών και πάλι η Yahoo! Στο στόχαστρο των αρχών και πάλι η Yahoo!
  4. Η Verizon ξανασκέφτεται την εξαγορά της Yahoo! Η Verizon ξανασκέφτεται την εξαγορά της Yahoo!
  5. Έχουν διαρρεύσει πάνω 1 δισεκατομμύριο λογαριασμοί της Yahoo! Έχουν διαρρεύσει πάνω 1 δισεκατομμύριο λογαριασμοί της Yahoo!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook