Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

To “World Series of Poker: Full House Pro” έρχεται στο Xbox και τα Windows 8

To “World Series of Poker: Full House Pro” έρχεται στο Xbox και τα Windows 8

Τα Microsoft Studios ανακοίνωσαν το “World Series of Poker: Full House Pro” για πλατφόρμες Xbox 360 και Windows 8, που έρχεται να ανεβάσει την εμπειρία του Xbox LIVE Arcade “Full House Poker” σε ένα νέο επίπεδο.

 
Οι παίχτες πόκερ μπορούν να “χτίσουν” το bankroll τους, καθώς θα ανταγωνίζονται με αντιπάλους από όλο τον κόσμο, ενώ θα μπορούν να έχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία, έχοντας στη διάθεσή τους εντυπωσιακά αξεσουάρ για avatar, καταπληκτικά chip tricks και πραγματικά καζίνο.
 
Το “World Series of Poker: Full House Pro” αποτελεί ένα πραγματικό μέλος του brand WSOP, εξασφαλίζοντας στους παίκτες την αυθεντικότητα ενός event WSOP και προσφέροντας την πιο ρεαλιστική εμπειρία πόκερ για τηλεόραση και για συσκευές Windows 8 σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
  • Free-to-Play: Μεταβείτε και παίξτε με πραγματικούς αντιπάλους οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα. Μην ανησυχείτε ότι θα χάσετε τις μάρκες σας, γιατί κάθε μέρα θα λαμβάνετε δωρεάν μάρκες κάτι που θα σας δώσει ώθηση προκειμένου να ανεβείτε στη σειρά κατάταξης (leaderboard), όπου θα μπορείτε να προκαλέσετε παίκτες κάθε επιπέδου.
  • Με συνεχή ροή αναβαθμίσεων και νέου περιεχομένου, πάντα θα έχετε λόγο να επιστρέψετε και να δείτε τι νέο υπάρχει.
  • Συνεχίστε το παιχνίδι σας από το σημείο που το διακόψατε, σε όλες τις πλατφόρμες Xbox 360 και Windows 8. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε και να ολοκληρώσετε το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
  • Επιλογές Game Mode: Από single-player mode, σε single-table παιχνίδια και κανονικά τουρνουά, ποτέ δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για την εύρεση ενός παιχνιδιού που ταιριάζει στο στυλ σας.
  • Οι εκφωνητές World Series of Poker στο ESPN, Lon McEachern και Norman Chad, παρέχουν σχολιασμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσφέροντας στους παίκτες μια αυθεντική εμπειρία, σαν να ήταν στο ESPN και έπαιζαν στο WSOP.
  • Εντρυφήστε στο παιχνίδι για έναν παίκτη και μάθετε τα κόλπα, προτού μπείτε στο διαδίκτυο,  για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας με τα παιχνίδια ειδικότητας, συμπεριλαμβανομένων οκτώ head-to-head Pro takedowns και ένα All-in Pro Takedown τουρνουά.

Το World Series of Poker: Full House Pro θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2013.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε