Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τo Χbox θα είναι στο Gaming Festival

Τo Χbox θα είναι στο Gaming Festival

 To 1ο Gaming Festival είναι γεγονός και το Xbox δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός.

Τρεις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου τίτλου της χρονιάς, του Halo 4, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του παιχνιδιού σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα «Καβάφης». 
 
Επίσης, μεταξύ άλλων το Xbox LIVE θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην εκδήλωση, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το πρόσφατο update με την προσθήκη του Internet Explorer και να πλοηγηθούν στο νέο dashboard αξιοποιώντας την εφαρμογή SmartGlass μέσα από τα Windows 8. 
 
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ δίνεται ένα ραντεβού – «έκπληξη», το οποίο θα αφιερωθεί στο ολοκαίνουργιο Halo 4 με τη συμμετοχή ενός ξεχωριστού special guest: του θρυλικού ήρωα Master Chief. Προετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα σας εντυπωσιάσει και μείνετε συντονισμένοι στο Newsit για να μάθετε τι πρόκειται να γίνει! 
 
Τέλος όλοι  όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά συλλεκτικά δώρα Halo 4, DLCs και συνδρομές στο Xbox LIVE Gold. 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε