Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το Youtube άλλαξε!

Το Youtube άλλαξε!

Tο δημοφιλές site διαμοιρασμού βίντεο έκανε τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία του

Η Google τον τελευταίο καιρό κάνει σχεδιαστικές αλλά και λειτουργικές αλλαγές στα site της οπότε δεν θα μπορούσε να αφήσει το Youtube στην απ’ έξω.

Έτσι λοιπόν το η Google έκανε αλλαγές στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας του Youtube με σκοπό να γίνει ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα βρει και να παρακολουθεί τα αγαπημένα του κανάλια.

Μερικές από τις αλλαγές που έγιναν στο δημοφιλές site είναι η αλλαγή του χρώματος του φόντου, από λευκό σε γκρι, η αλλαγή των κουμπιών και φυσικά στη διάταξη.

Το νέο YouTube διαθέτει πλέον στην αρχική του σελίδα τρεις βασικές κατακόρυφες στήλες αντί για όλα τα κλιπ μαζεμένα σε οριζόντιες σειρές.

Στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας προστέθηκε μία μαύρη μπάρα την οποία ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες του, στο κέντρο εμφανίζεται ο player των video ενώ στην δεξιά πλευρά ο χρήστης βρίσκει τα προτεινόμενα βίντεο για τα γούστα του.

Με αυτές τις αλλαγές η Google δίνει έναν πιο ελκυστικό χαρακτήρα  στην υπηρεσία και σίγουρα θα αρέσει πολύ στους χρήστες που μπαίνουν στο Youtube από την τηλεόρασή τους αλλά και στην προώθηση της Google TV.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε