Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον Απρίλιο η Apple «μπαίνει» στα νέα της γραφεία!

Τον Απρίλιο η Apple «μπαίνει» στα νέα της γραφεία!

Η Apple ανακοίνωσε ότι από τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η “μετακόμιση” στα νέα της γραφεία που θα ονομάζονται Apple Park

Το Apple Park όπως θα ονομάζονται τα νέα κεντρικά γραφεία που ετοιμάζει η Apple εδώ και μερικά χρόνια ολοκληρώνονται και πλέον σιγά σιγά η εταιρία θα αρχίσει από τον Απρίλιο να μετακομίζει και θα έχει συνολική διάρκεια 6 μήνες.

Τα νέα γραφεία της Apple θα μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 12.000 ανθρώπους, κι εκτός από τα γραφεία και τις θέσεις εργασίας, θα υπάρχει ειδικό κέντρο για τους επισκέπτες, Apple Store, καφετέρια, γυμναστήριο για τους υπαλλήλους, ερευνητικές εγκαταστάσεις και φυσικά αμφιθέατρο 1000 θέσεων που θα ονομάζεται Steve Jobs Theater κι εκεί αναμένεται να δούμε τις παρουσιάσεις των νέων προΪόντων της εταιρίας.
 
Στο Apple Park επίσης, η άσφαλτος και το τσιμέντο έχουν αντικατασταθεί από γρασίδι και 9.000 ανθεκτικά στην ξηρασία δέντρα ενώ ολόκληρη η εγκατάσταση θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με 17 Megawatt ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή του.
 
Τέλος, τα νέα γραφεία της Apple, αποτελούν το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο που χρησιμοποιεί φυσικό εξαερισμό με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται ψύξη ή θέρμανση 9 μήνες τον χρόνο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε