Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Του χρόνου έρχονται τα Windows 8;

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου της Microsoft τα Windows 8 μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2012.

Σε συνέδριο για προγραμματιστές που έγινε στην Ιαπωνία, ο υπεύθυνος της Microsoft, μίλησε για την νέα έκδοση των Windows και μάλιστα αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι η έκδοση αυτή θα ονομάζεται Windows 8.

Επίσης αποκάλυψε οτι όσο προχωράει η χρονιά, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τα Windows 8, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο 2012 να τα δούμε κιόλας.

Από τη μία έχουμε τα πρώτα στοιχεία για την ονομασία της νέα έκδοσης των Windows, από την άλλη όμως το γεγονός οτι χρησιμοποίησε τον όρο “Windows 8” δε σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική ονομασία του λειτουργικού.

Πάντως αφού τα Windows 7 έχουν πάει τόσο καλά και όλοι έχουν να πουν μία καλή κουβέντα από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας τους, το πιο πιθανό είναι η νέα έκδοση να ονομαστεί Windows 8.

Με αυτό τον τρόπο η Microsoft θέλει να δώσει το μήνυμα οτι το νέο λειτουργικό θα είναι βασισμένο πάνω στο ήδη επιτυχημένο της λειτουργικό.

Μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε και άλλες πληροφορίες αφού η Micros oft ετοιμάζεται να κάνει ανακοινώσεις στο συνέδριο “D: All Things Digital“ οπού δεν αποκλείεται να κάνει και την πρώτη παρουσίαση του νέου λειτουργικού.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε