Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας με το iMoney!

Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας με το iMoney!

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο AppStore αυτές της μέρες είναι ελληνική και ακούει στο όνομα iMoney.

Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή της, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, μία δωρεάν εφαρμογή η οποία υπόσχεται να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του χρήστη.
 
Ο λόγος για την ελληνική εφαρμογή iMoney η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ίδιου είδους εφαρμογές που κυκλοφορούν ενώ αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι η ευχρηστία της αλλά και το γεγονός οτι είναι στα ελληνικά.
 
Η νέα εφαρμογή διαθέτει πολλές προκαθορισμένες κατηγορίες για να μπορεί ο χρήστης να ταξινομήσει εύκολα και γρήγορα τα έσοδα και τα έξοδα του ενώ αν δεν βρει την κατηγορία που θέλει (πράγμα δύσκολο) μπορεί πολύ απλά να την δημιουργήσει.
 

 
Παράλληλα εκτός από την καταγραφή εσόδων/εξόδων η εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα προϋπολογισμού, δηλαδή να ορίσει ένα χρηματικό ποσό που θέλει να ξοδέψει για μία ενέργεια και στη συνέχεια τον ενημερώνει για το πόσο κοντά είναι στο να ξεπεράσει το όριο που ο έχει θέσει.

Επίσης για τους ξεχασιάρηδες η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία υπενθυμίσεων η οποία στέλνει ειδοποιήσεις με push notification ή με e-mail σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος απλήρωτος λογαριασμός.

 
Τέλος εκτός από το iPhone και το iPad ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί το λογαριασμό του και από την ιστοσελίδα της εφαρμογής.
 

Τo iMoney είναι μία πολύ καλή εφαρμογή η οποία θα βοηθήσει πολλούς χρήστες και ήδη μέσα σε λίγες μέρες έχει καταφέρει να γίνει νούμερο 1 στο Top25 του ελληνικού AppStore.  

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε