Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βραβεία για το Panda Internet Security 2012

Βραβεία για το Panda Internet Security 2012

To Panda Internet Security 2012 πέτυχε πολύ καλά αποτελέσματα στην πρόσφατη δοκιμή ανίχνευσης που διεξήγαγαν τα εργαστήρια ανεξάρτητων δοκιμών AV-Test.org και AV-Comparatives.org.

Οι δοκιμές αυτές εξομοιώνουν συνθήκες πραγματικής χρήσης, θέτοντας τα προϊόντα antivirus ενάντια σε πραγματικές και τρέχουσες απειλές οι οποίες βρίσκονται στο Web ή σε υπολογιστές χρηστών.

Η Panda Security βρέθηκε τρίτη στη γενική κατάταξη μεταξύ 22 προϊόντων antivirus στις δοκιμές που διεξήγαγε το AV-Test.org για το Q2/2011, λαμβάνοντας το χαρακτηρισμό Certified. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι υπήρξε ένα από τα τέσσερα μόλις προϊόντα που πέτυχαν αποτέλεσμα υψηλότερο από 15 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον Andreas Marx, CEO του AV-Test.org, «Για μία ακόμη φορά, το Panda Internet Security υπήρξε ένα από τα κορυφαία προϊόντα που πιστοποιήθηκαν για τις δυνατότητές του κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζουμε τη νέα έκδοση 2012 του Panda Internet Security και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, δεν εστιάζουμε μόνο στην προστασία, αλλά και στη χρήση, καθώς και στις δυνατότητες επισκευής. Στο επίπεδο αυτό, το Panda Internet Security κατάφερε να φτάσει στους 5 βαθμούς ή και υψηλότερα σε κάποια σημεία, με μέγιστο βαθμό το 6».

Σχετικά με τις δοκιμές που διεξήγαγε ο AV-Comparatives.org τον Ιούνιο 2011, το Panda Internet Security 2012 κατέκτησε την 1η θέση στο malware blocking χωρίς την αλληλεπίδραση των χρηστών. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν τη δύναμη της μηχανής antimalware που ενσωματώνεται στα προϊόντα της Panda Security.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε