Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Youtube Go: Η νέα εφαρμογή offline παρακολούθησης βίντεο!

Youtube Go: Η νέα εφαρμογή offline παρακολούθησης βίντεο!

Μία νέα εφαρμογή για εξοικονόμηση δεδομένων παρουσίασε η Google για το Youtube

Η Google ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή YouTube Go, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί, να μοιράζεται και να κατεβάζει δωρεάν περιεχόμενο από το YouTube για να το παρακολουθεί όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης.
Με αυτό τον τρόπο η Google θέλει να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο και φυσικά να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών που ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες και δεν έχουν καλή σύνδεση ή εύκολη πρόσβαση  στο διαδίκτυο.
Με το YouTube ο χρήστης μπορεί να γνωρίζει τον όγκο των δεδομένων που έχει να “κατεβάσει” από το Youtube  ενώ παράλληλα η εφαρμογή θα του δίνει την επιλογή για download χαμηλότερης ανάλυσης video για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή του αλλά και δεδομένων.
Τέλος η εφαρμογή Youtube Go θα προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να μοιράζονται τα αρχεία που έχουν κατεβάσει με χρήστες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με αυτούς χρησιμοποιώντας μάλλον τεχνολογία Βluetooth για να μην καταναλώνονται δεδομένα.
Για την ώρα το YouTube Go βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και η τελική του έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε