Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Υπάλληλος της Apple ξαναχάνει το πρωτότυπο του iPhone σε… Bar;

H Apple καθώς και πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν οτι κάποιος υπάλληλος της εταιρίας έχασε το πρωτότυπο του iPhone 5 σε ένα μπαρ…

Όπως και τον περασμένο Απρίλιο έτσι και πριν λίγες ώρες ένας υπάλληλος της Apple φαίνεται πως πήγε σε ένα μεξικάνικο μπαρ στην Καλιφόρνια με το πρωτότυπο του iPhone 5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες, και φεύγοντας το ξέχασε εκεί.

Η Apple από τη στιγμή που το έμαθε προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει τη συσκευή, αφού αυτός που τη βρήκε στο μπαρ, την πούλησε στο διαδίκτυο για 200$.

Τελικά ύστερα από έρευνα, η Apple εντόπισε το iPhone 5 στην περιοχή Bernal Heights του San Francisco και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, η οικογένεια που φαίνεται οτι έχει στην κατοχή της το πρωτότυπο του iPhone 5 δεν γνώριζε κάτι για το θέμα αυτό και όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα του σπιτιού, με τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών, δεν βρέθηκε κάτι.

Φήμες ή πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η υποτιθέμενη χαμένη συσκευή η είδηση μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι της εταιρίας για να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε