Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

100 χιλιάδες ευρώ σε αμοιβές και το Μουσείο αφύλακτο!

100 χιλιάδες ευρώ σε αμοιβές και το Μουσείο αφύλακτο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.02.2012 | 21:46
Πρώτη δημοσίευση: 19.02.2012 | 14:49

Προκλητικές αμοιβές για ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας την ώρα που όλοι οι μισθοί ψαλιδίζονται και το Μουσείο της πόλης παρουσιάζει κενό ασφαλείας...

Ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια", από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας προκαλεί αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια λίγες μόνο μέρες μετά τη θρασύτατη ληστεία στο Μουσείο της πόλης.

Πρόκειται για την απόφαση με την οποία εγκρίνεται η δαπάνη ύψους 100.000 ευρώ για το έτος 2012, προκειμένου να πληρωθούν ο ειδικός συνεργάτης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το υπερβολικό ποσό εν μέσω κρίσης διαμορφώνεται ως εξής: 80.000 ευρώ για τις τακτικές αποδοχές με βασικό μισθό, δώρα εορτών γενικά και τακτικά επιδόματα και 20.000 ευρώ για εργοδοτικές εισφορές των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr το συνολικό ποσό δεν αφορά μόνο τους δύο συμβούλους που εργάζονται σήμερα στο δήμο, αλλά και έναν τρίτο που πρόκειται να προσληφθεί.

Με μια απλή διαίρεση του ποσού δια του τρία και επί μέρους για 14 μισθούς (που έχουν χαθεί στο δημόσιο τομέα τα δώρα και έχουν περικοπεί οι μισθοί), ο μέσος μηνιαίος μισθός ξεπερνά τα 1.900 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο

Διαβάστε επίσης: Το προφίλ των ληστών του μουσείου - Επαγγελματίες αρχαιοκάπηλοι ή κοινοί κλέφτες;   Διαδώστε αυτό το άρθρο