Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

59χρονος και η πιτσιρίκα σύζυγός του "έσπρωχναν" στην πορνεία νεαρές αλλοδαπές

59χρονος και η πιτσιρίκα σύζυγός του `έσπρωχναν` στην πορνεία νεαρές αλλοδαπές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.07.2012 | 21:40

Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και η σύζυγός του, κατηγορούνται ότι εξέδιδαν νεαρές γυναίκες, από τη Ρωσία και τη Ρουμανία, ενώ φέρονται ότι παρακρατούσαν παράνομα και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, στην πόλη της Λάρισας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος Λαρισαίος και η 26χρονη σύζυγος του, υπήκοος Ρουμανίας, συνελήφθησαν την ώρα που εξέδιδαν μια 20χρονη Ρουμάνα, έναντι του ποσού των 150 ευρώ, μετά από ραντεβού που είχε κλείσει αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο οποίος παρουσιάστηκε ως δήθεν πελάτης.

Στο νυχτερινό κέντρο εντοπίστηκαν ακόμη, πέντε αλλοδαπές, από τη Ρωσία και τη Ρουμανία, οι οποίες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, που είχε καταβάλει ο αστυνομικός, καθώς επίσης και 48.555 ευρώ, προερχόμενα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από την τέλεση αδικημάτων.

Ακόμα, κατασχέθηκαν ατζέντες με ιδιόχειρες σημειώσεις, τρία κινητά τηλέφωνα και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ενώ οι πέντε νεαρές, με διάταξη του εισαγγελέα, χαρακτηρίστηκαν θύματα εμπορίας και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Θυμάτων Σωματεμπορίας.   Διαδώστε αυτό το άρθρο