Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αγωνία για την 6χρονη Ιφιγένεια – Αναζητούν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Αγωνία για την 6χρονη Ιφιγένεια – Αναζητούν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Ώρες αγωνίας για το μικρό αγγελούδι, που λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ το παρέσυρε ασυνείδητος οδηγός και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο μέσα στο δρόμο.

Στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα διακομίζεται αυτή την ώρα το 6χρονο κοριτσάκι ενώ το “δολοφόνο” οδηγό, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αναζητά η αστυνομία…

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το κοριτσάκι περπατούσε σε δρόμο μέσα στο χωριό και όχι στον κεντρικό δρόμο Λαμίας -Καρπενησίου, δίπλα στη γιαγιά του, η οποία κρατούσε καροτσάκι με άλλο μωρό. Ξαφνικά πέρασε ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χτύπησε την μικρή τινάζοντάς τη, πολλά μέτρα μακριά. Ο οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς Μακρακώμη.

Οι αστυνομικοί έχουν λιγοστές μαρτυρίες και στοιχεία στην διάθεσή τους, ωστόσο έχουν χτενίσει όλη την ευρύτερη περιοχή για να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό.

Αυτό που συζητά όλο το χωριό και είναι πράγματι συγκλονιστικό, είναι το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια.

Η μικρή Ιφιγένεια, φέρει το όνομα της θείας της, αδελφής του πατέρα της, την οποία είχε παρασύρει και σκοτώσει αυτοκίνητο, όταν ήταν στην ίδια ηλικία, λίγα μέτρα πιο κάτω μπροστά στο μαγαζί της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Παρέσυρε παιδάκι και το εγκατέλειψε στην άσφαλτο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε