Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αγρίνιο: Απολογείται για τη δολοφονία της μητέρας του – Κατέρρευσε η αδερφή του, στην κηδεία της άτυχης γυναίκας (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από τη δολοφονία της μάνας από τον γιο της και τις σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της…

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο 22χρονος από την Παραβόλα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη 44χρονη μητέρα του και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη τον αδερφό του. Η κηδεία της γυναίκας έγινε χθες. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της 44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες τα δύο αδέλφια, ο δράστης και ο 18χρονος, που δέχτηκε την επίθεση, συναντήθηκαν στα κρατητήρια και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός αδερφός υποστήριξε πως ο δράστης ναι μεν δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την μητέρα τους.

Λίγο μετά την κηδεία της αδικοχαμένης 44χρονης, η μικρότερη κόρη της οικογένειας για ακόμα μια φορά στέλνει σπαρακτικα μηνύματα μέσω facebook. Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτoγραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αχ ρε μανα …. Ήταν η κακιά στιγμή… Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει…”κάποιοι του εβαλαν λογια ” και ηταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιεί αλλά τον έκαναν να πιει …μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας”.

Πηγή: agriniopress.gr, cityvoice

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε