Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο: Έγραψε στο facebook ότι θέλει να αυτοκτονήσει…

Αγρίνιο: Έγραψε στο facebook ότι θέλει να αυτοκτονήσει…

Κινητοποίηση χθες των αστυνομικών αρχών, αλλά και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από πληροφορία ότι 23χρονος από το Αγρίνιο είχε εκφράσει στο διαδίκτυο την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr ο νεαρός που όπως φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα, έκανε ανάρτηση εκφράζοντας την απελπισία του και την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Απαντώντας φίλοι του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησαν αμέσως να τον αποτρέψουν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Σε συνεννόηση με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα στοιχεία του 23χρονου ταυτοποιήθηκαν και οι αστυνομικοί αμέσως τον βρήκαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Ο νεαρός, αναμένεται να μιλήσει με ειδικούς που θα κληθούν να εκτιμήσουν την κατάστασή του.

Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που καταγράφεται στην αστυνομία, αν και το προηγούμενο που είχε αναφερθεί στην περιοχή της Βόνιτσας, δεν έχει αξιολογηθεί ως τόσο σοβαρό όπως το χθεσινό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε