Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Έκοψαν το ρεύμα σε άρρωστη γυναίκα – Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ

ΦΩΤΟ από το cityvoice
ΦΩΤΟ από το cityvoice

Ένταση επικράτησε στη ΔΕΗ Αγρινίου, ανάμεσα σε μέλη της Κίνησης πολιτών και τον αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΕΗ.

Όπως διαβάζουμε στο cityvoice αφορμή στάθηκε η ενέργεια της ΔΕΗ να προχωρήσει στην διακοπή ηλεκτροδότησης σε άρρωστη γυναίκα…
Η ΔΕΗ εδώ και πέντε μήνες έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης καθώς η γυναίκα δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς.
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ζητά επίμονα από τον διευθυντή της ΔΕΗ κ. Κοκόσια διακανονισμό της οφειλής και εκείνος δεν την δέχεται.

Έτσι απευθύνθηκε στα μέλη της Επιτροπής ενάντια στα χαράτσια και επισκέφτηκαν σήμερα το γραφείο του αναπληρωτή διευθυντή, για να μπορεσει με το ποσό των 50 ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει, να προχωρήσει η επανασύνδεση του ρεύματος.
Στο σημείο επικράτησε ένταση με τον αναπληρωτή διευθυντή να εξηγεί πως δεν είναι εφικτός ο διακανονισμός καθώς η εν λόγω κυρία έχει παρανόμως προχωρήσει σε επανασυνδέσεις ρεύματος κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών μηνών.

“Αν δεν είχες ρεύμα για πέντε μήνες να δούμε τι θα έλεγες”

Οι πολίτες και τα μέλη της Επιτροπής αγώνα, αγανακτισμένοι από την στάση του αν.διευθυντή του ζήτησαν να υπογράψει χαρτί άρνησης του διακονονισμού αλλά και ότι αρνήθηκε να επικοινωνήσει με τον προιστάμενο του κ. Κοκόσια για να αναλάβει ο ίδιος το θέμα.

“Ηρθα 10 φορές για διακανονισμό και έτρωγα την πόρτα στα μούτρα, με λένε απατεώνισσα”, φώναζε η γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, υποστηρίζοντας ότι όντως προχώρησε από ανάγκη στην παράνομη επανασύνδεση του ρεύματος καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν είχε “όυτε νερό να πλυθεί”.

Η γυναίκα χρωστάει συνολικά 2.500 ευρώ και σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διευθυντή, η επανασύνδεση στην περίπτωση της είναι αδύνατη με ένα τόσο μικρό ποσό.
Τα μέλη της επιτροπής ωστόσο, κατέθεσαν και γραπτώς το αίτημα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Καταδικάστηκε Δήμαρχος για τον τραυματισμό εγκύου

“Φουντώνει” πάλι η κατάσταση στην Ιερισσό – Επεισόδια και χημικά έξω από σπίτι που ερευνάται

Εξαφανίστηκε νεαρή Ρουμάνα με την 7 μηνών κόρη της!

Λαμία: Το θύμα χτύπησε τον ληστή στο κεφάλι με το συρτάρι του ταμείου! – ΒΙΝΤΕΟ η επιχείρηση της Αστυνομίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε