Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγρίνιο: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του 85χρονου -Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

Ο 26χρονος είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά τον ηλικιωμένο, παραμονής της Πρωτοχρονιάς -Οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο σε πατάρι…

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 26χρονος που χτύπησε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με σιδερογροθιά τον ηλικιωμένο, οδηγήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αγρινίου και έλαβε προθεσμία για αν απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Έξω από τα δικαστήρια, βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του θύματος, που απειλούσαν και έβριζαν τον 26χρονο. Τον περίμεναν για να τον αποδοκιμάσουν μέχρι να βγει από το δικαστήριο, ενώ κάποιοι κινήθηκαν και εναντίον δημοσιογράφων που κάλυπταν το θέμα.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στα δικαστήρια προστάτεψαν τον 26χρονο και απέτρεψαν τα χειρότερα.
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

Ο γιος του θύματος, Χρήστος Ασημάκης, είπε πως πρέπει να αποδοθεί  δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 26χρονου. Τόνισε πως δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι ακριβώς έγινε και ότι ο νεαρός ήθελε να προξενήσει τον θάνατο του γέροντα με τα χτυπήματα που του έδωσε.

Αντίθετα, η υπεράσπιση του νεαρού κατηγορουμένου, τόνισε πως υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία που θα αποδείξουν πως πρόκειται περι ατυχήματος. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, υποστήριξε πως: «Από την πρώτη στιγμή ο εντολέας μου, μου ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα χτύπημα στον αποβιώσαντα…

Επρόκειτο καθαρά περί ατυχήματος και αναμένουμε αυτά να αποδειχτούν στην διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει από την τακτική ανάκριση. Δεν προκύπτει τιποτε για σιδερογροθιά ή άλλο αντικέιμενο. Πιστέυω οτι αυτά θα αποδειχτούν και ιατροδικαστικά και θα περιμένουμε αυτά τα στοιχεία».

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον δράστη, που κρυβόταν από το μεσημέρι της παραμονής πρωτοχρονιάς. Τον βρήκαν την περασμένη Τετάρτη (11-01-2012), κρυμμένο σε πατάρι σπιτιού! (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο:Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης -Τη φίμωσαν και την έδεσαν με ρούχα!

Λαμία:Την τραυμάτισε με κατσαβίδι και τον πήραν στο κυνήγι-Δείτε βίντεο και φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε