Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Πένθος για τον 11χρονο Μάριο στον τόπο καταγωγής της μητέρας του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θρήνος και μεγάλη οργή στα Τριαντέικα του δήμου Αγρίνιου για τον θάνατο του 11χρονου, που σκοτώθηκε από «αδέσποτη σφαίρα» στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής. Η μητέρα του άτυχου Μάριου…

κατάγεται από τα Τριαντείκα, είναι εκπαιδευτικός, είχε διοριστεί στην Αθήνα και δίδασκε στο συγκεκριμένο σχολείο. Ήταν μάλιστα αυτή που έτρεξε να δεί τι συμβαίνει όταν είδε το γιο της να πέφτει στο έδαφος και να αιμορραγεί. Στη γειτονιά που μεγάλωσε συγγενείς και φίλοι της προσπαθούν να πιστέψουν το αναπάντεχο κακό. Λόγια παρηγοριάς για τους δικούς της ανθρώπους δεν υπάρχουν. Πολλοί ξεκίνησαν στην Αθήνα για να παραβρεθούν στην κηδεία του άτυχου Μάριου και να στηρίξουν τους γονείς του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όταν το άτυχο παιδί, λιποθύμησε μόλις βγήκε στην σκηνή για την σχολική γιορτή και έπεσε κάτω. Αμέσως το μικρό αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να το επαναφέρουν. Δυστυχώς μετά από λίγες ώρες ο 11χρονος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια αλλά και την μαθητική κοινότητα που παρακολουθούσε συντετριμμένη την σκηνή.

Τελικά όμως έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο κεφάλι, από αδέσποτη σφαίρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως κάποιος από την περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού.

Πηγή: cityvoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε