Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγρίνιο: Τους σταμάτησαν για έλεγχο και… αποκαλύφθηκαν τα παράνομα μυστικά της παρέας [pic]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για κατοχή – διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία συνελήφθησαν στο Αγρίινιο δύο γυναίκες, 55 και 47 ετών και ένας 39χρονος.

Στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον κόμβο Κουβαρά, οι αστυνομικοί αφού σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, βρήκαν μέσα σε σακίδιο και κατέσχεσαν, 48 γραμμάρια χασίς, διαμοιρασμένα σε δέκα συσκευασίες, 31 τσιγαριλίκια, κρυμμένα σε πακέτο τσιγάρων και συσκευασία καπνού, καθώς και δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα άγνωστης ουσίας σε κρυσταλλική μορφή.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των γυναικών στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι της 55χρονης, 890 γραμμάρια χασίς σε 22 ανισοβαρείς συσκευασίες, ναρκωτικά χάπια, σπόρους κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, δύο συσκευασίες με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ποσό 1.150 ευρώ και 15 νάιλον συσκευασίες, που χρησιμοποιούνται για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών. Στο σπίτι της 47χρονης βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε