Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αγρίνιο: Χαροπαλεύει ηλικιωμένος μετά από ξυλοδαρμό

Αγρίνιο: Χαροπαλεύει ηλικιωμένος μετά από ξυλοδαρμό

Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού, σημειώθηκε στην Αβόρανη. Μετά από λογομαχία για προτεραιότητα, 25χρονος, γνωστός στην Αστυνομία, τραυμάτισε γιο και ηλικιωμένο πατέρα.

Ο 85χρονος, δίνει μάχη για την ζωή στο νοσοκομείο Αγρινίου. Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, σε σημείο του χωριού δυο οδηγοί άρχισαν να λογομαχούν για την προτεραιότητα.

Στο ένα αυτοκίνητο βρισκόταν ένας 56χρονος, μαζί με τον 85χρονο πατέρα του, ενώ στο άλλο 25χρονος από την Αβόρανη, γνωστός στην Αστυνομία, για διάφορες υποθέσεις, ο οποίος μάλιστα έδινε το «παρων» ανά τακτά διαστήματα στην Αστυνομία.

Η λογομαχία των δυο οδηγών, έφερε την συμπλοκή και ο 25χρονος, χτύπησε πρώτα με γροθιές στο πρόσωπο τον 56χρονο, και στην συνέχεια και τον 85χρονο στο κεφάλι, σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος. Και οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Στο 56χρονο έγιναν ράμματα στο πρόσωπο, αλλά ο 85χρονος δεν άντεξε τα χτυπήματα και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. O άτυχος ηλικιωμένος, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Αγρινίου.

Ο δράστης που δεν βρέθηκε στο σπίτι του μετά το επεισόδιο, αναζητείται από την Αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε