Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγρίνιο:”Πάγωσε” η πόλη από την απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης με φάρμακα!

Το ανήλικο κορίτσι, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, πίνοντας τα σιρόπια που υπήρχαν στο σπίτι…

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (08-01-2012), στο νοσοκομείο της πόλης, σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί έδωσαν μάχη, για να την κρατήσουν στη ζωή. Όπως διαπιστώθηκε η παρολίγον αυτόχειρας, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας αντιβηχικά σιρόπια που υπήρχαν στο σπίτι.

Οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή, αλλά το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο. Η είδηση κυκλοφόρησε από τους συγγενείς της και όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς η ανήλικη, ήταν ηλικιακά η μικρότερη που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, τους τελευταίους μήνες, απασχολούν την αστυνομία και το προσωπικό του νοσοκομείου απόπειρες αυτοκτονίας ανηλίκων. Υπό το βάρος διάφορων συνθηκών, οδηγούνται σε αυτές τις πράξεις που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αποβαίνουν ευτυχώς  μοιραίες.

Η πίεση των γονέων, η αποτυχία σε εξετάσεις, αλλά και οι ερωτικές απογοητεύσεις, είναι συνήθως οι αιτίες που οι έφηβοι  προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες, καταναλώνοντας συνήθως φάρμακα που υπάρχουν στο σπίτι. Το φαινόμενο  παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, αφού στα ενδοοικογενειακά προβλήματα έρχονται να προστεθούν και αυτά που προκαλεί η οικονομική κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρρες: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του

Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!


Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!


Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε


Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει – Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!


Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε