Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άγριο ξύλο στη Ζάκυνθο: Έστειλε στο νοσοκομείο το γαμπρό του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον χτύπησε στο κεφάλι, τον άφησε αναίσθητο και πλέον ο 46χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…

Όπως είναι λογικό τα όσα έγιναν στην περιοχή του Λαγανά, αποτελούν μόνιμο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Πρωταγωνιστές 3 Βρετανοί που παραθέριζαν στο νησί του Ιονίου. Ένα αντρόγυνο και ο αδερφός της γυναίκας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται μπροστά στον 46χρονο αδερφό της γυναίκας. Κάποια στιγμή για να σταματήσει τον διαπληκτισμό, πήρε το μέρος της αδερφής του. Αυτό όμως εξόργισε ακόμα περισσότερο τον γαμπρό του, που κινήθηκε εναντίον του. Τον γρονθοκόπησε και ξαφνικά όλοι πάγωσαν…

Ο 46χρονος ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να χάσει τις αισθήσεις του! Μάταια προσπάθησε να τον συνεφέρει η αδελφή του κι έτσι κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο 44χρονος Βρετανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε