Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγρότες: Την Παρασκευή η συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς

Αγρότες: Την Παρασκευή η συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς

Για τις 12:00 ώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 10/2, «κλείδωσε» η συνάντηση των αγροτών της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων με τους συναρμόδιους υπουργούς, όπως αποφασίστηκε σήμερα στην πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια της Λάρισας.

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, θα έχουν, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας. Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Αποστόλου, το ραντεβού κλείστηκε ύστερα από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα που έγινε και στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθούν τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις. 

Ο κ. Αποστόλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι πάντα ανοιχτοί στον εποικοδομητικό διάλογο, ώστε οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα “να μας καταθέσουν και να μας αναλύσουν τα αιτήματα και τα προβλήματά τους και αν διαπιστώσουμε ότι κάπου μπορούμε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις, να τις κάνουμε”. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο πρωτογενή τομέας είναι ένας κλάδος που η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με “όλες της τις δυνάμεις” και πρόσθεσε: “έχουμε αποδείξει ότι εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, εμείς είμαστε δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας”.

Οι αγρότες που συμμετείχαν σήμερα στη πανελλαδική σύσκεψη, βρίσκονται σε φάση οργάνωσης για την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 14/2, ενώ ήδη προετοιμάζουν τις διαμαρτυρίες τους έξω από εφορίες, από υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, αλλά και τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε