Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αίγιο:Έγινε και αυτό -Μετά την κλοπή τους ”γκρέμισε” το σπίτι!

Αίγιο:Έγινε και αυτό -Μετά την κλοπή τους ”γκρέμισε” το σπίτι!

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 50.000€ και των ζημιών που προκάλεσε τα 100.000€…

Eξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αιγίου, διάρρηξη που είχε συμβεί πριν δέκα μέρες περίπου στο Σελινούντα Αιγίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, ηλικίας 40 ετών για διάπραξη διακεκριμένων φθορών και κλοπή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 30-11-2011 έως 5-12-2011 στο Σελινούντα Αιγίου, ο 40χρονος αφού διέρρηξε την είσοδο εξοχικής κατοικίας 48χρονης, μπήκε μέσα στο σπίτι όπου αφαίρεσε όλα τα ειδή οικοσκευής και ρουχισμού που υπήρχαν. Έπειτα αποξήλωσε και αφαίρεσε το καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας, μήκους περίπου300 μέτρων, στο οποίο έβαλε φωτιά προκειμένου να διαχωρίσει το χαλκό από τη πλαστική μόνωση.

Επίσης κατά την παραμονή του στο σπίτι, ο 40χρονος προξένησε εκτεταμένες φθορές καταστρέφοντας παράθυρα αλουμινίου, μεσοτοιχίες, κουφώματα, εσωτερικές πόρτες, ντουλάπια και το μπάνιο. 

Σύμφωνα με το dete.gr, η συνολική αξία των κλοπιμαίων σύμφωνα με τους παθόντες ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ενώ των φθορών στα 100.000 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς στην περιοχή Σελινούντας Αιγίου. Στα πλαίσια της επιχείρησης ενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες με αποτέλεσμα στην οικία του 40χρονου να βρεθεί μέρος από τις οικοσκευές που είχαν αφαιρεθεί.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 48χρονη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε