Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Απειλεί τους πάντες γυμνός από την ταράτσα του σπιτιού του!

Νέο επεισόδιο έχει προκληθεί, από νωρίς το απόγευμα…

με τον 47χρονο που στις 21 Δεκεμβρίου, είχε κρατήσει όμηρο στην ΔΟΥ  Βόνιτσας και είχε πυροβολήσει αστυνομικό. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 47χρονος, έχει ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του στην Κανδήλα  απειλεί και φωνάζει, χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για το αν οπλοφορεί ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση το χωριό έχει αναστατωθεί με την συμπεριφορά του, αφού τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή που πέρασε, ο 47χρονος κυκλοφορούσε ολόγυμνος στην περιοχή, ενώ ανάλογο επεισόδιο συμβαίνει και αυτή την ώρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και πάλι γυμνός στην ταράτσα του σπιτιού του!

Ο 47χρονος, εκτός από τον αστυνομικό, στην ομηρία στην ΔΟΥ της Βόνιτσας, έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν για τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου, με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Απορίας άξιο είναι πως βρίσκεται ελεύθερος, την στιγμή που τον Δεκέμβριο, όπως όλα έδειξαν ήθελε να σκοτώσει. Απορία στο χωριό πάντως προκαλεί και αυτή η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, από την στιγμή που αποφυλακίστηκε. Eπί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί, ενώ σπεύδει δύναμη και από το Αγρίνιο, ώστε ο 47χρονος, να κατέβει από την ταράτσα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε