Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Το παράπονο σωφρονιστικού υπαλλήλου που έπεσε σε ενέδρα κακοποιών

Αιτωλοακαρνανία: Το παράπονο σωφρονιστικού υπαλλήλου που έπεσε σε ενέδρα κακοποιών

Ο 28χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που έπεσε σε ενέδρα δίνει μάχη για να σταθεί στα πόδια του – ”Όλοι με έχουν εγκαταλείψει” λέει στο βίντεο που θα δείτε…

Η περιπέτεια του σωφρονιστικού υπαλλήλου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010, όταν ένα μόλις τέταρτο μετά το τέλος της βάρδιας του, έπεσε σε ενέδρα ένοπλων κακοποιών, που τον γάζωσαν με σφαίρες. Από εκείνη τη συνάντηση ο 32χρονος σήμερα Σπύρος βγήκε νικητής.

Η μια σφαίρα, σταμάτησε ένα χιλιοστό από την κεντρική αορτή και βρίσκεται ακόμη εκεί. Όμως έπληξε την σπονδυλική του στήλη προκαλώντας σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ωστόσο δεν παραιτήθηκε ούτε στιγμή.

Ο αγώνας δρόμου που ξεκινούσε από εκείνη τη μέρα, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Αν και έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο παρά το σοβαρότατο τραυματισμό του, η πολιτεία, οι δημόσιοι λειτουργοί της ακόμη και η ίδια η υπηρεσία του τον έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή της αποκατάστασής του.

Χειρουργεία και θεραπείες πολυδάπανες, φάρμακα και ειδική διατροφή για να καταφέρει μια μέρα να σταθεί όπως πριν στα πόδια του, κοστίζουν υπέρογκα ποσά και φυσικά είναι αδύνατο να καλυφθούν με τα 800 ευρώ βασικού μισθού.

Επιπλέον, η κατάστασή του επιβάλλει συνεχείς φυσιοθεραπείες και κινητικές αγωγές που καλύπτονται χρηματικά από δάνεια που έχει λάβει. Ο Σπύρος Λαχανάς ζητά την αυτονόητη ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη από το ελληνικό κράτος το οποίο υπηρέτησε για να συνεχίσει τον αγώνα του. Δείτε το βίντεο του dete.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: ”Προσπαθήσαμε να τον κακοποιήσουμε με κλαδί ελιάς για πλάκα”!

Εύβοια: Τραγωδία στο τιμόνι – ”Έσβησε” την ώρα που οδηγούσε!

Θεσσαλία:Τα Τρίκαλα του μέλλοντος – Έργα που αλλάζουν την πόλη!

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ – Δείτε φωτογραφίες

Αχαϊα: Προσλαμβάνουν security και αρχίζουν περιπολίες για να αντιμετωπίσουν ληστές και ζωοκλέφτες!

Ρόδος:Το σάντουϊτς που κρατούσαν οι δύο γυναίκες δεν ”έσβηνε” μόνο την πείνα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε