Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία:”Νονοί” εκβίαζαν και τιμωρούσαν τους ιδιοκτήτες που αντιστέκονταν!

Αιτωλοακαρνανία:”Νονοί” εκβίαζαν και τιμωρούσαν τους ιδιοκτήτες που αντιστέκονταν!

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε – Διαβάστε τη μεθοδολογία των δραστών…

Σπείρα που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τέσσερα άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας 34, 30, 28, 28 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της απόπειρας εκβίασης, της παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών καθώς και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν άλλοι πέντε συνεργοί των συλληφθέντων, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ένας 25χρονος για κατοχή ναρκωτικών. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 34χρονος, 30χρονος και οι δύο 28χρονοι, πήγαν σε καφετέρια ενός 52χρονου, στο Αγρίνιο, όπου απαίτησαν την εβδομαδιαία καταβολή του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ προκειμένου να παρέχουν προστασία στην επιχείρησή του.

Στη συνέχεια, οι ίδιοι δράστες, πήγαν  σε καφετέρια 36χρονου, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, όπου με τον ίδιο τρόπο απαίτησαν την καταβολή χρηματικού ποσού από τον ιδιοκτήτη. Λίγη ώρα αργότερα οι πέντε δράστες, που αναζητούνται, προκάλεσαν φθορές στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος του 52χρονου στο Αγρίνιο.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρήκαν, 1.135 ευρώ, εννέα κινητά τηλέφωνα και πολλές κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Εξάλλου, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, στο Αγρίνιο, την Αθήνα και την Κόρινθο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα γεμιστήρα τυφεκίου με 25 φυσίγγια, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 18,8 γραμμαρίων, ένα αβολίδωτο φυσίγγι και δυο κινητά τηλέφωνα

Επίσης έγινε έρευνα στο σπίτι του 25χρονου συλληφθέντα, στο Αγρίνιο, που διέμεναν προσωρινά ο 30χρονος και ο 28χρονος όπου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, δεκατέσσερα κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός καρτών κινητής τηλεφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια:Η οικονομική κρίση…ρούφηξε το νερό – Δείτε φωτό και βίντεο!

Πάτρα: Η Ιχθυόσκαλα στις φλόγες – Δείτε φωτό και βίντεο!

Αχαϊα:Καταπλακώθηκε από την οροφή του σπιτιού της και κάηκε ζωντανή!

Ηλεία: Πόσα χρήματα φαντάζεστε ότι χωράνε σε ένα σουτιέν; – Χτύπημα μετά από τραπεζική ανάληψη!

Αχαϊα:Έξω φρενών ο ιερέας με την ερωτική ζωή του ψάλτη – ”Θα σε διώξω με τις κλωτσιές”!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε