Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Έκλεβαν πετρέλαιο από σκουπιδιάρικα του Δήμου!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 40, 43 και 56 ετών, που τελικά έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Ο ένας μάλιστα, διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για κλοπές.

Οι τρεις Βούλγαροι συνελήφθησαν χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών Αλεξανδρούπολης,
για κλοπές πετρελαίου και συσσωρευτών από απορριμματοφόρα φορτηγά αυτοκίνητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες, μέσα σε περιφραγμένο χώρο υγειονομικής ταφής, ενώ εκείνοι έκλεβαν πετρέλαιο, από απορριμματοφόρο φορτηγό του Δήμου Αλεξανδρούπολης και προσπάθησαν να τους συλλάβουν.
Οι τρεις δράστες μόλις είδαν τους αστυνομικούς, έφυγαν πλην όμως λίγο αργότερα, με τη βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνελήφθησαν.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. , ένας εύκαμπτος σωλήνας και οκτώ πλαστικά δοχεία, τα οποία περιείχαν 40 λίτρα πετρέλαιο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο, οι τρεις δράστες, έκαναν άλλες τέσσερις κλοπές από σκουπιδιάρικα, τα οποία ήταν παρκαρισμένα στον ίδιο χώρο. Από αυτά, έκλεψαν συνολικά 780 λίτρα πετρέλαιο και δύο μπαταρίες.

Επίσης ο 43χρονος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για κλοπές.

Και οι τρεις που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης,
ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθεί αν τα άτομα εμπλέκονται σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Διαβάστε ακόμα:

Ρέθυμνο: Η τρίτη κλοπή ήταν η… φαρμακερή του κλέφτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε