Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Έπιασαν τον έναν διακινητή μεταναστών αλλά ξέφυγαν άλλοι δύο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνολικά 19 παράτυπους μετανάστες επιχείρησαν να προωθήσουν από τον Έβρο στο εσωτερικό της χώρας, με τρία αυτοκίνητα, ένας 20χρονος Έλληνας, ένας 43χρονος Γεωργιανός και ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άνδρας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, εντόπισαν τα τρία οχήματα καθώς κινούνταν σε αγροτικό δρόμο και έκαναν σήμα στάσης για να τα ελέγξουν. Οι δύο από τους οδηγούς ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους, τα εγκατέλειψαν και ξέφυγαν με τα πόδια, κινούμενοι σε δασική περιοχή διαφεύγοντας τη σύλληψη.

Ο 20χρονος οδηγός του τρίτου οχήματος, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα, συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί από τους αστυνομικούς και να συλληφθεί. Κατά τον έλεγχο που έγινε στα τρία αυτοκίνητα διαπιστώθηκε πως επέβαιναν σε αυτά συνολικά 19 παράνομοι μετανάστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 20χρονου, περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης κατά τη σύλληψή του.

Πηγή: onlarissa

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε