Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Γιατροί κατέλαβαν το γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου

Αλεξανδρούπολη: Γιατροί κατέλαβαν το γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου

Σε συμβολική δίωρη κατάληψη του γραφείου του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Νίκου Ραπτόπουλου, προχώρησαν οι γιατροί, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών τους.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποίησαν την κατάληψη, ζητώντας να τους εξοφληθούν τα οφειλόμενα από τις εφημερίες του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Τελικά λύση δε βρέθηκε.

“Οι αποδοχές για τις εφημερίες του ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων δεν καταβάλλονται εδώ και 4 μήνες. Έτσι πολλοί συνάδελφοι όπως και μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και για λόγους επιβίωσης και αξιοπρέπειας, είμαστε σε επίσχεση εργασίας εξασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης, Σάββας Δευτεραίος.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Ραπτόπουλος, δήλωσε ότι κατανοεί τα δίκαια αιτήματα των ιατρών και είναι στο πλευρό τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε