Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Μεθυσμένος εθνοφύλακας απειλούσε να αυτοκτονήσει σε αστυνομικό τμήμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εθνοφύλακας μπήκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου και απείλησε με το πολεμικό του όπλο G3 τους αστυνομικούς, ζητώντας να κληθούν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, διότι – όπως ανέφερε – περιήλθε σε οικτρή οικονομική κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 01:30, όταν ο 49χρονος εθνοφύλακας του τοπικού τάγματος Σουφλίου, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προφασιζόμενος ότι ήθελε να κάνει μια καταγγελία.

Στη συνέχεια εμφάνισε μέσα από την καμπαρντίνα του το πολεμικό του όπλο και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόμενος για την οικονομική κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ήταν σε κατάσταση μέθης και απαίτησε από τους αστυνομικούς να καλέσουν δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες και απειλούσε πως σε διαφορετική περίπτωση θα αυτοκτονήσει.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ξεκίνησε μαζί του διαπραγματεύσεις, οι οποίες κράτησαν αρκετές ώρες. Τελικά, κατάφερε να τον ηρεμήσει και έτσι ο 49χρονος παρέδωσε το όπλο του και συνελήφθη.

Το G3 κατασχέθηκε, ενώ ο εθνοφύλακας θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε