Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Όταν είδαν την αστυνομία πέταξαν λαθρομετανάστη από το φορτηγό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με βαριά κατάγματα στην λεκάνη και στο ισχίο νοσηλεύεται στην κρατική ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ένας 17χρονος Πακιστανός…

που έπεσε από φορτηγό, ενώ αυτό κινούνταν. Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι διακινητές έσπρωξαν και έριξαν τον 17χρονο από το φορτηγό, όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, ο 17χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και δεν κινδυνεύει η ζωή του, ωστόσο λόγω και το νεαρού της ηλικίας του, εκφράζονται επιφυλάξεις για τα προβλήματα που μπορεί να έχει μετά την αποκατάστασή του.

Τον νεαρό Πακιστανό επισκέφτηκε ο αδελφός του που ζει στην Αθήνα, όμως δεν επιτράπηκε η μεταφορά του, μέχρι να ολοκληρωθεί η νοσηλεία του.

Εν τω μεταξύ άλλα δύο περιστατικά παράνομων μεταναστών νοσηλεύονται με κρυοπαγήματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Η κατάσταση της υγείας των δύο μεταναστών που υπέστησαν κρυοπαγήματα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο, δεν είναι σοβαρή και σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε