Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα που έφερνε λαθρομετανάστες – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το astynomia.gr

Συνελήφθησαν 5 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τρεις Βούλγαρους ηλικίας 53, 40 και 25 ετών, έναν 25χρονος Αλβανό και μία 25χρονη Ελληνίδα.

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για τα συγκεκριμένα άτομα και έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη ενός 35χρονου Αλβανού και ενός ακόμα ατόμου αγνώστων στοιχείων.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μετέφερε με ένα  αυτοκίνητο έξι λαθρομετανάστες.

ΦΩΤΟ από το astynomia.gr

Ο 25χρονος Αλβανός και η 25χρονη Ελληνίδα ήταν σε άλλο αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός.
Επίσης, χειροπέδες περαστηκαν και στους δύο Βούλγαρους ηλικίας 40 και 53 ετών, οι οποίοι έβγαλαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ, για τους μη νόμιμους μετανάστες, με προορισμό την Αθήνα.

ΦΩΤΟ από το astynomia.gr

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι, ο 35χρονος Αλβανός, μαζί με έναν αγνώστων στοιχείων δράστη, σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέφεραν με βάρκα από την Τουρκία στη Χώρα μας, τους έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών καθώς επίσης και αξιωματούχοι του FRONTEX .

Συνολικά κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ, δύο εισιτήρια του ΚΤΕΛ
και έξι κινητά τηλέφωνα.

ΦΩΤΟ από το astynomia.gr

Σε βάρος του 25χρονου Αλβανού εκκρεμεί μία καταδικαστική απόφαση.
Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Καβάλα:Αιμοβόροι ληστές σακάτεψαν παππού, για να του πάρουν τη σύνταξη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε