Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος του κυκλώματος εισαγωγής-εξαγωγής ναρκωτικών στην Τουρκία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ταυτοποιήθηκαν, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, τα στοιχεία ακόμη ενός μέλους της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν σε οργανωμένη εισαγωγή και εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Τα δύο πρώτα μέλη της οργάνωσης, ένας 59χρονος κάτοικος Αλεξανδρούπολης, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές φέρεται να είναι ο αρχηγός και η 34χρονη σύντροφός του, υπήκοος Ρωσίας, συνελήφθησαν στις 10 Νοεμβρίου σε αγροτική έκταση του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου είχαν αποκρύψει ενενήντα εννέα συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 113 κιλών.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, προκύπτει ότι ο ρόλος του τρίτου μέλους μέλος της οργάνωσης, ηλικίας 55 ετών, επίσης κατοίκου Έβρου, ήταν να μεταφέρει τα ναρκωτικά από την Ελλάδα στην Τουρκία, μέσω θαλάσσης με βάρκα.

Σημειώνεται πως έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών κατασχέθηκαν μία βάρκα (τύπου πλάβα) με εξωλέμβια μηχανή, ένα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα και 10 κάρτες SIM.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε