Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρήκε τρόπο για να γλιτώσει από τις κλοπές... καφέ - ΦΩΤΟ

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρήκε τρόπο για να γλιτώσει από τις κλοπές... καφέ - ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από το thesstoday
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.12.2012 | 20:04
Πρώτη δημοσίευση: 27.12.2012 | 20:03

Η κρίση έχει δημιουργήσει νέους πονοκεφάλους για τους καταστηματάρχες όπως για παράδειγμα, σε μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα... κλοπής καφέ! Όχι όμως ολόκληρου του κουτιού. Κάποιοι άνοιγαν τις συσκευασίες και έκλεβαν μικρή ποσότητα, ίσα-ίσα για να κάνουν ένα ποτήρι καφέ!

Έτσι, αρκετοί πελάτες που αγόραζαν τη συσκευασία, λίγες ώρες μετά επέστρεφαν στο σούπερ μάρκετ για να τους την αλλάξουν καθώς ήταν ανοιγμένη. Κάποιος είχε πάρει ποσότητα και είχε ξανακλείσει το πλαστικό καπάκι...

Το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν και... οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ, βρήκαν πώς θα γλιτώσουν από τις συγκεκριμένες κλοπές.

Τι έκαναν; Αφαίρεσαν από όλους τους καφέδες τα πλαστικά καπάκια, έτσι ώστε αν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει την προστατευτική μεμβράνη στα δοχεία, να φανεί αμέσως και να γίνει αντιληπτή από τους υπαλλήλους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που έστειλε αναγνώστης του Thesstoday, στο εξής, οι πελάτες παίρνουν τη συσκευασία καφέ από το ράφι αλλά... το καπάκι, το παραλαμβάνουν από το ταμείο.

Διαβάστε ακόμα:

Προσοχή! Απατεώνες τηλεφωνούν χαράματα τάχα για συγγενή σας που μπήκε στο νοσοκομείο!   Διαδώστε αυτό το άρθρο