Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αμφιλοχία: Άτομα με μπλούζες της Χρυσής Αυγής, έσπασαν στο ξύλο συγγενή στελέχους του ΠΑΣΟΚ!

Αμφιλοχία: Άτομα με μπλούζες της Χρυσής Αυγής, έσπασαν στο ξύλο συγγενή στελέχους του ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός ζήτησε εξηγήσεις από τους δράστες μέσα σε μπαρ για τις μπλούζες της Χρυσής Αυγής που φορούσαν – ”Του έσπασαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι” αναφέρουν για τα όσα έγιναν…

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νεαρός, στενός συγγενης γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν του επιτέθηκαν άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής σε μπαρ της παραλιακής πόλης της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το επεισόδιο έγινε τις πρωτες πρωινές ώρες σε παραλιακό μπαρ της πόλης, όταν σε αυτό μπήκαν 3-4 άτομα από χωριό της περιοχής που φορούσαν μπλούζες με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Νεαρός θαμώνας που διασκέδαζε με παρέα, έκρινε σκόπιμο να τους κάνει παρατήρηση για την ένδυση με αποτέλεσμα οι παρέα των δραστών να του επιτεθεί. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως κάποιος από τους δράστες του έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι ενώ το θύμα δέχθηκε και αρκετές κλωτσιές και γροθιές, μέχρι να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. της Αμφιλοχίας όπου του έγιναν ράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε το γεγονός χθες το απόγευμα στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καρδίτσα:Τον βρήκαν νεκρό, δεμένο με σχοινί κάτω από μία βάρκα!

Ρόδος: Ακρωτηριασμός τσιγγάνου που εισέβαλε με φορτηγό σε σούπερ μάρκετ!

Κρήτη:Η αριστοκρατική κυρία δεν ταλαιπώρησε τον κοσμηματοπώλη επειδή ήταν αναποφάσιστη…

Μύκονος: Το 2013 μπήκε… άσχημα για Πακιστανό κλέφτη!

Κρήτη: Από το ψητοπωλείο στο νοσοκομείο για ένα… σκούντηγμα!

Αχαϊα:Έβαλαν στοίχημα και κατέληξαν στο ίδιο κρεβάτι με νεαρή φοιτήτρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε