Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αμοργός: Νοίκιασαν το σκάφος που βλέπετε και έγινε ο κακός χαμός – Η περιήγηση στις Κυκλάδες πήρε απρόβλεπτη τροπή (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr
ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr

Όταν η οικογένεια αποφάσιζε να νοικιάσει το σκάφος που βλέπετε, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν…

Γαλλική τετραμελής οικογένεια μέσω πρακτορείου ναύλωσε το ιστιοπλοϊκό σκάφος με 3 καμπίνες και δυο τουαλέτες από 25 Ιουλίου μέχρι και 1 Αυγούστου για να κάνει διακοπές στις Κυκλάδες με αφετηρία τη Μύκονο. Η οικογένεια έφτασε στο νησί των ανέμων απ’ όπου παρέλαβε το σκάφος και ξεκίνησε την περιήγησή της στις Κυκλάδες με πλοηγό (skipper) που πλήρωσε επιπλέον.

Τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα διαδραματίζονταν μετά από τη σύντομη περιήγησή τους στα λιμάνια Πάρου, Νάξου και Κουφονησίου. Αγκυροβόλησαν στο λιμανάκι της Αιγιάλης στην Αμοργό και τότε ο skipper τους είπε ότι αρνείται να συνεχίσει την περιήγηση…
ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr

Μάλιστα το ζήτημα κλήθηκε να εξετάσει το Λιμεναρχείο στα Κατάπολα. Ο skipper ήθελε να υποβάλει μήνυση αναφέροντας ότι απειλήθηκε, κάτι που στην πορεία φέρονται να παραδέχτηκαν και οι Γάλλοι.

Οι τουρίστες μεταξύ άλλων, έμειναν χωρίς skipper, αφού το γραφείο δεν δέχτηκε να τον αντικαταστήσει με άλλον! Μάλιστα, χρειάστηκε αρκετή ώρα διερεύνησης για να αποδειχθεί τελικά… το αυτονόητο! Ότι δηλαδή οι Γάλλοι είχαν δικαίωμα να παραμείνουν στο σκάφος για το διάστημα που το είχαν ναυλώσει!

Ο skipper αποχώρησε και οι Γάλλοι παραμένουν στο σκάφος AIDA, που βρίσκεται από τις 27 Ιουλίου ακινητοποιημένο δίπλα σε αλιευτικά, σε σημείο όπου δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα παροχής νερού και ηλεκτρικού!

Πηγή: cycladesvoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε